Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Newcastle United" treneris Chrisas Hughtonas planuoja komandos sudėtyje išlaikyti puolėją Andy Carrollą, nepaisant to, kad futbolininku domisi Londono "Chelsea" klubas ("Newcastle Chronicle").

"Mėlynųjų" strategas Carlo Ancelotti taip pat svarsto galimybę šią vasarą į savo ekipos gretas pasikviesti "Milan" puolėją Klaasą-Janą Huntelaarą ("Caught Offside").

Pasak Turino "Juventus" puolėjo Vincenzo laquintos agento, jo klientas atsidūrė Londono "Tottenham" ekipos vadovų taikinyje ("Footy Latest").

"Stoke" ruošiasi pasiūlyti 11 milijonų svarų sterlingų "Tottenham" klubui už puolėją Romaną Pavlyuchenko. Prie Trento upės įsikūrusią komandą artimiausiu metu taip pat turėtų papildyti "Hull" gynėjas Stevenas Mouyokolo ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" skautai aktyviai seka du "Palermo" ekipos žaidėjus - daną gynėją Simoną Kjaerį ir urugvajietį puolėją Edinsoną Cavanį ("Caught Offside").

"Chelsea" ekipos saugu Michaelu Ballacku domisi keli Dubajaus klubai ("The Guardian').

Su persikėlimu į "Liverpool" klubą siejamas "Tottenham" strategas Harry Redknappas pareiškė esąs lojalus savo dabartinei ekipai ir norėtų pratęsti su ja sutartį ("ESPN Soccernet").