Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Barcelona" yra pasiruošusi pasiūlyti 70 milijonų svarų sterlingų "Liverpool" ekipai už puolėją Fernando Torresą, kurį taip pat "medžioja" "Man City" klubas ("Daily Mirror").

"Man Utd" taikinyje atsidūrė 25 milijonais svarų sterlingų vertinamas Turino "Juventus" gynėjas Giorgio Chiellini. Italas į "raudonųjų velnių" gretas atvyktų tik tuo atveju, jei komandą paliktų Nemanja Vidičius ("The Sun").

"Liverpool" klubą per vasaros perėjimų langą turėtų palikti krašto saugas Yossi Benayounas, kuris jau sutarė dėl sutarties su Londono "Chelsea" ekipa, puolėjas Ryanas Babelas, saugas Albertas Riera, gynėjas Philippas Degenas ir vartininkas Diego Cavalieri ("The Times").

"Man City" komandos savininkai per artimiausias dvi savaitės turėtų nusipirkti "Barcelona" klube vietos nerandantį atraminį saugą Yaya Toure ("IM Scouting").

"Man Utd" klubui priklausantis krašto saugas iš Serbijos Zoranas Tosičius už 8 milijonus svarų sterlingų pereis į Maskvos CSKA ekipą ("Daily Mail").

Londono "Tottenham" ekipos dėmesį patraukė Maksvos "Spartak" vartų sargas Stipe Pletikosa ("Daily Mail").

Atsidėkodamas už pagalbą padedant atsigauti po sunkios traumos, Liverpulio "Everton" saugas Mikelis Arteta pratęs kontraktą su klubu. Ispanas 2009 metais susižeidęs kelį nerungtyniavo net 8 mėnesius ("The Sun").