Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius išskrido į Pietų Afriką, kur bandys už 50 milijonų svarų sterlingų įsigyti "Liverpool" ir Ispanijos nacionalinės rinktinės puolėją Fernando Torresą ("Daily Telegraph").

Tačiau pirmasis "mėlynųjų" pasiūlymas už 26 metų futbolininką - 35 milijonai svarų sterlingų. Torresu taip pat aktyviai domisi "Man City" klubas ("Daily Mirror").

Naujasis "Liverpool" strategas Roy'us Hodgsonas savo komandos gretose norėtų matyti buvusį Londono "Chelsea" saugą Joe Cole'ą. 28 metų futbolininkas taip pat yra siejamas su Londono klubais - "Arsenal" ir "Tottenham" ("The Sun").

Milano "Inter" ekipa atmetė arabų šeichų valdomo "Man City" klubo pasiūlymą dėl puolėjo Mario Balotelli įsigijimo, teigia žaidėjo agentas ("Press Association").

"Chelsea" taikinyje atsidūrė "Stuttgart" ekipos saugas Sami Khedira, kurio rinkos vertė siekia 12 milijonų svarų sterlingų ("The Sun").

"Man Utd" ekipa už 25 milijonus svarų sterlingų norėtų nusipirkti "Inter" ir Olandijos nacionalinės rinktinės lyderį Wesley Sneijderį ("Daily Mirror").

"Man City" klubas pasiūlė "Valencia" ekipai vienam sezonui išsinuomoti puolėją Robinho, taip stengdamiesi atgauti bent dalį 150 tūkstančių svarų sterlingų savaitinio brazilo atlyginimo ("Daily Mirror").

Madrido "Atletico" puolėjas Diego Forlanas pareiškė niekada negrįšiąs į Anglijos "Premier" lygą ("Daily Express").

Anglijos Futbolo federacija derasi su socialiniu tinklapiu "Facebook", kuris gali tapti šalies rinktinės rėmėju ("Daily Mail").