Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" klubas įsitraukė į lenktynes su Milano "Inter" ir Miuncheno "Bayern" ekipomis dėl teisės įsigyti "Marseille" gynėją Taye Taiwo ("Talk Sport").

"Arsenal" ekipos vadovai ruošiasi pasiūlyti beveik 13 milijonų svarų sterlingų Briuselio "Anderlecht" klubui už perspektyvųjį puolėją Romelu Lukaku ("Caught Offside").

"Manchester Utd" klubas paskelbė neketinąs išnuomoti jaunojo puolėjo Federico Machedos, nepaisant to, kad italas atsidūrė Liverpulio "Everton" ir Romos "Lazio" ekipų taikiniuose ("Talk Sport").

"Raudonieji velniai" yra siejami su "Athletic" saugu Javi Martinezu ("IM Scouting").

Londono "Tottenham" saugas Niko Kranjčaras pareiškė, jog dėl žaidybinio laiko stokos jam gali tekti palikti "White Hart Lane" stadiono komandą ("The Times").

Pasak pranešimų, kroatu aktyviai domisi "Monaco", "Liverpool" ir Birmengamo "Aston Villa" klubai ("Sky Sports" ir "Caught Offside").

"Sunderland" klubo savininkai savo komandos sudėtyje norėtų matyti "Almeria" puolėją Kalu Uche, kuris yra vertinamas 5 milijonais svarų sterlingų ("Talk Sport").

Olandijos rinktinės atraminis saugas Markas van Bommelis pasmerkė gimtojoje šalyje pasirodžiusius kaltinimus Nigelui De Jongui, neva jis yra "nusikaltėlis", kuomet nacionalinės komandos treneris Bertas van Marwijkas neįtraukė "Man City" ekipos nario į Europos čempionato atrankos rungtynes su Moldova ir Švedija. Miuncheno "Bayern" kapitonas taip pat pareiškė, kad Nigelis De Jongas yra "mielas vaikinas" ("Algemeen Dagblad").