Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Tottenham" nusitaikė į Amsterdamo "Ajax" puolėją Luisą Suarezą. Urugvajietis yra vertinamas maždaug 20 milijonų eurų.

"Blackburn" vadovai užsiminė pasiūlę 7,3 milijono eurų už "Milan" žvaigždę Ronaldinho, nors prieš tai atmetė galimybę įsigyti brazilą.

"Newcastle" nori išsinuomoti "Man City" gynėją Wayne'ą Bridge'ą bei "Tottenham" puolėją Robbie Keane'ą.

"Liverpool" siekia įsigyti "Hamburg" krašto puolėją Eljero Elia. Taip pat domimasi Lacina Traore, Danieliu Sturridge'u ir Luisu Suarezu.

"Chelsea" turės sumokėti daugiau nei 20 milijonų eurų, jei nori įsigyti "Bolton" vidurio gynėją Gary Cahillą.

Livepulio "Everton" sieks prisivilioti "Man Utd" komandos puolėją Michaelą Oweną.

"Chelsea" gynybos grandį gali sustiprinti Dortmundo "Borussia" serbas Nevenas Subotičius.

"Juventus" neatsisako ketinimų įsigyti "Liverpool" gynėją iš Danijos Danielį Aggerį.

Davidas Beckhamas Jungtinėse Valstijose susilaukė kritikos dėl to, kad nenori ilsėtis ir ketina keliems mėnesiams grįžti rungtyniauti į Anglijos "Premier" lygą iki prasidedant sezonui JAV.

"Chelsea" strategas Carlo Ancelotti gaus pinigų naujiems futbolininkams, tačiau tik po pokalbio apie prastus rezultatus su savininku Romanu Abramovičiumi.

Londono "Arsenal" ekipoje vietą pagrindinėje sudėtyje praradęs Manuelis Almunia veikiausiai grįš į Ispaniją - juo domisi "Malaga" ir Madrido "Atletico".

Buvęs "Arsenal" puolėjas Dennisas Bergkampas dirbs Amsterdamo "Ajax" jaunimo komandos treneriu, pakeisdamas pagrindinę ekipą nuo šiol treniruosiantį Franką de Boerą.

"Borussia" strategas Jurgenas Kloppas neigia, kad su juo susisiekta dėl galimo darbo "Liverpool" klube.

Beckhamo sūnus Romeo, kuriam vos aštuoneri metai, įtrauktas į žurnalo GQ geriausiai besirengiančių vyrų penkiasdešimtuką. Ateities žvaigžde jau dabar laikomas vaikas užėmė 26 vietą.