Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Liverpool" klubui užsidegė žalia šviesa pasiūlyti 20 milijonų eurų už "Sevilla" puolėją Alvaro Negredo.

"Man Utd" svarsto galimybę mėginti prisivilioti "Barcelona" atraminį saugą Sergio Busquetsą, kuris vertinamas per 30 milijonų eurų.

"Napoli" neketina parduoti 22 metų puolėjo Edisono Cavani, kuriuo domisi "Man City". Klubo prezidentas sakė: "Neparduosime jo net už 50 milijonų eurų."

Davidas Beckhamas yra pasirengęs sumažėjusiam atlyginimui, kad tik galėtų užsivilkti Londono "Tottenham" marškinėlius.

"Chelsea" gali mėginti įsigyti 5 milijonais eurų įkainotą Pietų Afrikos rinktinės narį Steveną Pienaarą, kuris atstovauja Liverpulio "Everton". 28 metų futbolininku taip pat domisi "Tottenham".

Manuelis Almunia draugams užsiminė, kad nemato ateities Londono "Arsenal" klube. Ispanas gali persikelti į Stambulo "Galatasaray".

Argentinos futbolo legenda Diego Maradona ketina atvykti į Angliją ir derėtis su vienu "Premier" lygos klubų dėl galimybės perimti komandos vairą. Teigiama, jog tai - "Blackburn".

50 tūkstančių žurnalistų, profesionalių futbolininkų ir trenerių pirmą kartą nusprendė, kad simbolinėje geriausių metų žaidėjų rinktinėje neturi būti nei vieno anglo. Joje - šeši "Barcelona", trys Milano "Inter" ir du Madrido "Real" atstovai.