Antradienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Palermo" atakų organizatorius iš Slovėnijos Josipas Iličičius norėtų persikelti į Londono "Tottenham", tačiau Italijos nepaliks dar veikiausiai dvejus metus, sako jo agentas. ("IM Scouting")

"Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius yra pasirengęs skirti dar 58 milijonus eurų tam, kad būtų įsigytas "Arsenal" saugas Cescas Fabregasas. ("The Sun")

"Liverpool" vartininkas Pepe Reina neatmetė galimybės persikelti į "Man Utd". ("The Sun")

"Fulham" domisi krašto gynėju iš Švedijos Behragu Safari - jis vasarą paliks "Basel" ir bus laisvasis agentas. ("talkSPORT")

"Liverpool" nori įsigyti dar vieną "Ajax" atstovą - žiemą klubą papildė Luisas Suarezas, o vasarą bus siekiama prisivilioti Christianą Erikseną. Danas yra lyginamas su legendiniu Dennisu Bergkampu. ("caughtoffside.com")

"Lyon" vartų sargas Hugo Lloris neatmeta galimybės palikti "Lyon". Juo domisi "Man Utd". ("talkSPORT")

Guusas Hiddinkas domina "Chelsea" klubą - jis galėtų pakeisti sporto direktorių Franką Arneseną. ("Daily Mail")

"Liverpool" netrukus turėtų pasirašyti ilgalaikę sutartį su laikinuoju treneriu Kenny Dalglishu. ("Daily Mirror")

"Tottenham" treneriui Harry Redknappui sausį nepavyko sustiprinti komandos sudėties skambiais pirkiniais, tačiau asmeniškai jis neliko nuskriaustas ir už 110 tūkstančių eurų nusipirko sportinį žirgą. ("talkSPORT")

"Arsenal" puolėjas Nicklasas Bendtneris pripažįsta, kad būdamas futbolininkas turėjo atsisakyti vieno malonumo - galimybės per atostogas slidinėti. ("Daily Mail")