Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man City" strategui Markui Hughesui per artėjantį sausio mėnesio perėjimų langą bus suteikta pinigų trims naujiems futbolininkams įsigyti ("Daily Mail").

Buvęs Londono "Arsenal" gynėjas Solas Campbellas, kuris praeitą mėnesį paliko Anglijos ketvirtosios pagal pajėgumą lygos klubą "Notts County" sužaidęs vos vienerias rungtynes, derasi dėl perėjimo į "West Brom" ("Daily Mirror").

"Arsenal" saugas Cescas Fabregas bei "Man City" puolėjas Robinho yra du pagrindiniai "Barcelona" ekipos taikiniai per vasaros perėjimų langą ("Daily Mail").

Pasak pranešimų iš Ispanijos, "Man City" ir "Arsenal" klubų vadovai savo ekipos gretose norėtų matyti "Barcelona" gynėją Carlesą Puyolį ("Daily Mail").

Daugybė Europos futbolo klubų vadovų sukruto, po to kai buvusio "Chelsea" puolėjo Adriano Mutu agentas pareiškė, kad jo klientas gali palikti "Fiorentina" jau per žiemos perėjimų langą ("Daily Mirror").

Olandijos aukščiausioje futbolo lygoje rungtyniaujančio "Venlo" klubo japonas saugas Keisuke Honda atsidūrė "Liverpool" ir "Everton" ekipų taikinyje ("Sky Sports").

Londono "Arsenal" saugas Aaronas Ramsey atskleidė, kad nuolatiniai pokalbiai su ekipos strategu Arsene'u Wengeru padėjo patikėti, kad jis gali atskleisti visą savo potencialą ("The Sun").

"Burnley" ekipos 43 metų treneris Owenas Coyle'as trečiadienį rezervinės komandos mače 72 minutes rungtyniavo puolėju, po to kai traumos ir kvietimai į nacionalines rinktines išretino klubo sudėtį ("The Sun").