Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" klubo vadovai ruošiasi pasiūlyti 50 milijonų svarų sterlingų Londono "Tottenham" ekipai už saugą Luką Modričių ir gynėjo pozicijoje galintį rungtyniauti Garethą Bale'ą ("Caught Offside").

"Liverpool" ekipa tikisi įsigyti "Marseille" puolėją Mamadou Niangą, kuris yra vertinamas 14 milijonų svarų sterlingų. "Raudonieji" į galimą sandorį ruošiasi įtraukti Albertą Rieirą, Ryaną Babelį, Philippą Degeną arba Yossi Benayouną ("Caught Offside").

Miuncheno "Bayern" savininkų taikinyje atsidūrė "Man Utd" 29 metų krašto saugas Park Ji-Sungas. Galima perėjimo suma - 7 milijonai svarų sterlingų ("Daily Mail").

"Sunderland" ekipą jau artimiausiu metu už 2,5 milijono svarų sterlingų turėtų papildyti gynėjas Ahmedas Al Muhammadi iš Egipto "ENPPI" komandos ("IM Scouting").

Į trenerio Roberto Mancini taktinius planus nepatenkantis saugas Stephenas Irelandas pripažino, kad jo ateitis "Man City" klube yra miglota ("Manchester Evening News").

Puolėjas Nicolas Anelka artimiausiomis dienomis turėtų pratęsti sutartį su Londono "Chelsea" ekipa iki 2013 metų birželio 30 dienos ("Daily Mail").

Tuo tarpu "Chelsea" saugas Michaelis Ballackas, kurio sutartis su "mėlynaisiais" baigiasi šią vasarą, veikiausiai atsidurs "Schalke" klube ("Daily Star").

"Man Utd" ir Anglijos nacionalinės rinktinės puolėjas Wayne'as Rooney atskleidė, kad dribsniai "Coco Pops" yra mėgstamiausias jo valgis prieš rungtynes ("Four Four Two").