Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" vadovai įsitraukė lenktynes su Londono "Arsenal" ir "Man City" klubais dėl teisės įsigyti Brėmeno "Werder" atakuojantį saugą Mesutą Ozilą, kuris yra vertinamas 20 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mail").

Turino "Juventus" klubas siūlo "Arsenal" gynėjui Williamui Gallasui, kurio kontraktas su "kanonieriais" baigiasi birželio pabaigoje, dvejų metų sutartį ("Daily Mirror").

"Arsenal" ekipos gretas liepos 1 dieną papildys Roterdamo "Feyenoord" 16 metų saugas Kyle Ebecilio. Už Olandijos U-17 žvaigždę Anglijos sostinės klubas sumokės 500 tūkstančių svarų sterlingų ("Daily Mirror").

"Sunderland" klubas pasiūlė 6 milijonus svarų sterlingų Gelzenkircheno "Schalke" ekipai už gynėją Heiko Westermanną ("Daily Mail").

"Valencia" ir Ispanijos nacionalinės rinktinės saugas Davidas Silva pakeitė savo nuomonę dėl Anglijos yra yra pasiruošęs persikelti į "Man City" ar "Chelsea" komandas ("Guardian").

"Fulham" taikinyje atsidūrė "Aston Villa" saugas Steve'as Sidwellas ("Daily Mirror").

Buvęs "Arsenal" saugas Robertas Piresas, kurio paslaugų šią vasarą atsisakė "Villarrreal" komandos savininkai, teigia, jog juo domisi "Birmingham" ir "Leicester" klubai ("The Sun").