Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Už 25 milijonus svarų sterlingų iš "Valencia" ekipos įsigiję atakuojantį saugą Davidą Silvą "Man City" klubo savininkai yra pasiruošę atsisveikinti su Craigu Bellamy ("The Guardian").

Tačiau Mančesterio miesto komandą valdantys arabų šeichai yra nelinkę parduoti "Liverpool" ekipos taikinyje esančio gynėjo Micah Richardso ("The Sun").

"Man Utd" klubas atnaujino savo susidomėjimą Miuncheno "Bayern" ir Vokietijos nacionalinės rinktinės krašto gynėju Philippu Lahmu ("Daily Mail").

"Liverpool" kairiojo krašto gynėjas Emiliano Insua jau artimiausiu metu už 5 milijonus svarų sterlingų turėtų papildyti "Fiorentina" ekipos gretas ("Daily Mail").

"Sunderland" klubo vadovai ketina sustiprinti savo komandą "Man Utd" puolėju Danny Welbecku ir "Man City" gynėju Nedumu Ohuoha ("Daily Mail").

Liverpulio "Everton" strategas Davidas Moyesas teigia, jog dėl pinigų stygiaus klubas šią vasarą daugiau naujų žaidėjų nepirks ("Daily Mirror").

Los Andželo "Galaxy" saugas Davidas Beckhamas prasitarė, jog, jei nebūtų profesionalus futbolininkas, gyvenime norėtų užsiimti LEGO kaladėlių dėliojimu ("Daily Star").