Ketvirtadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Milano "Inter" klubas pateikė oficialų 20 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Liverpool" ekipai už 26 metų Argentinos rinktinės saugą Javierą Mascherano, kuriuo taip pat aktyviai domisi "Barcelona" ("The Sun").

"Man City" komandos vadovai vis dar tikisi "atsikratyti" puolėjo Robinho, nepaisant to, kad brazilas atsisakė papildyti "Fenerbache" ekipos gretas ("The Times").

Miuncheno "Bayern" gynėjas Martinas Demichelis atmetė Londono "Chelsea" klubo pasiūlymą, nes nori persikelti į Ispanijos "Sevilla" ekipą ("Daily Mail").

Londono "Fulham" klubas jau artimiausiu metu už 2,5 milijono svarų sterlingų turėtų įsigyti Eindhoveno PSV ir Meksikos rinktinės krašto gynėją Carlosą Salcido, kaip pamainą veikiausiai į "Liverpool" išvyksiančiam Paului Konchesky'iui ("Daily Mail").

Londono "West Ham", "Liverpool", "W.B.A" bei Birmingamo "Aston Villa" ekipų taikinyje atsidūrė Turino "Juventus" puolėjas Davidas Trezaguet ("Daily Mirror").

"Man City" strategas Roberto Mancini suteiks paskutinę galimybę ekipos puolėjui Jo įrodyti, jog jis yra vertas vietos komandos sudėtyje ("Daily Mail").

"Man City" saugas Jamesas Milneris norėtų, kad "Man Utd" ekipoje rungtyniaujantis Paulas Scholesas pakeistų savo nuomonę dėl pasitraukimo iš nacionalinės rinktinės ir vėl apsivilktų Anglijos marškinėlius ("Metro").