Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Liverpool" ekipos saugu Javieru Mascherano aktyviai domisi Turino "Juventus" klubo vadovai, kurie yra pasiryžę per sausio mėnesio perėjimų langą už argentinietį pasiūlyti 23 milijonus svarų sterlingų ("The Sun").

Londono "Fulham" ekipa yra pasiruošusi pasiūlyti 2 milijonus svarų sterlingų už Varšuvos "Legia" ir Lenkijos nacionalinės jaunimo rinktinės saugą Arielį Borysiuką ("Daily Mirror").

"Portsmouth" klubas nori sugrąžinti praeitą sezoną pagal nuomos sutartį "Wigan" ekipoje praleidusį puolėją Amrą Zakį atgal į "Premier" lygą ("The Sun").

Saudo Arabijos verslininkų taikinyje jau atsidūrė maždaug 10 Anglijos "Premier" ir "Championship" lygos klubų ("Daily Mail").

"Man Utd" saugas Owenas Hargreavesas teigia, kad kelio traumos, dėl kurių futbolininkas negalėjo rungtyniauti daugiau nei metus, jau yra praeitis ("Daily Mirror").

Pastaruoju metu dažnai kritikuojamas "Liverpool" gynėjas Jamie Carragheris pripažino, kad jam reikia pagerinti savo sportinę formą ("Guardian").

"Man Utd" gynėjas Rio Ferdinandas ir vartininkas Edwinas van der Saras kulinarijos šefo Marco Pierre'o White'o vedamoje specialioje "Hell's Kitchen" ("Pragaro virtuvė") laidoje padės pagaminti pietus susirinkusiems svečiams ("The Sun").