Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" klubo vadovai ruošia oficialų pasiūlymą Madrido "Real" ekipai dėl atakuojančio saugo Rafaelio van der Vaarto įsigijimo ("Caught Offisde").

Londono "Tottenham" ekipa už 20 milijonų svarų sterlingų norėtų nusipirkti Madrido "Atletico" ir Urugvajaus nacionalinės rinktinės puolėją Diego Forlaną ("Daily Star").

Londono "Arsenal" klubas už Prancūzijos "Lorient" ekipos gynėją Laurentą Koscielny yra pasiruošęs sumokėti 7 milijonus svarų sterlingų bei pridėti jaunuosius Francisą Coqueliną ir Armandą Traore ("Daily Mirror").

"Kanonieriai" taip pat aktyviai domisi "Barcelona" auklėtiniu Guy'u Assulinu, kurio kontraktas su Katalonijos komanda baigiasi šią vasarą ("IM Scouting").

Londono klubai - "West Ham" ir "Fulham" - kovoja dėl teisės įsigyti "Portsmouth" ekipos puolėją Fredericą Piquionne ("Daily Mirror").

"Bolton" ekipos taikinyje atsidūrė Londono "Chelsea" puolėjas Franco di Santo ("Daily Mirror").

Pagrindiniai kandidatai stoti prie "Liverpool" ekipos vairo - Markas Hughes, Roy'us Hodgsonas, Martinas O'Neillas ir Manuelis Pellegrini (Įvairūs).

Buvęs Anglijos rinktinės kapitonas Davidas Beckhamas iš rinktinės kandidatų sąrašo išbrauktam Londono "Arsenal" saugui Theo Walcottui nusiuntė paguodos žinutę ("Daily Mirror").