Penktadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Chelsea" klubo vadovai gali pasinaudoti užstrigusiomis derybomis dėl kontrakto pratęsimo tarp "Roma" ekipos bei centro gynėjo Philippe Mexeso ir pasikviesti prancūzą į savo komandą kaip laisvąjį agentą ("Daily Mail").

"Liverpool" ekipos strategas Roy'us Hodgsonas norėtų padidinti savo treniruojamo klubo atakuojantį potencialą, tad galbūt pabandys prisivilioti "Man Utd" puolėją Michaelą Oweną atgal į "Anfield" stadiono komandą ("Caught Offside").

"Raudonųjų" taikinyje taip pat atsidūrė du puolėjai - Valteris Birsa, iš "Auxerre" ekipos, ir Dimitris Payetas, rungtyniaujantis "Saint-Etienne" klube ("IM Scouting").

Londono "Tottenham" treneris Harry Redknappas sausio mėnesį pateiks pasiūlymą "Man City" klubui dėl puolėjo Emmanuelio Adebayoro įsigijimo ("Caught Offside").

"Spurs" bosas taip pat pareiškė Madrido "Real" ekipai, jog Airijos nacionalinės rinktinės kairiojo krašto saugas Garethas Bale'as yra neparduodamas ("The Sun").

Londono "Arsenal" klubas ruošia 3 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Tromso" ekipai už saugą Karą Mbodj, kuris krito į akį ekipos skautui Steve'ui Rowley ("Daily Mail").

Londono "Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius pareiškė savo žaidėjams, jog šiemet iš jų tikisi Anglijos "Premier" lygos ir Čempionų lygos taurių ("The Sun").

Atsigavęs po traumos "Wolves" komandos saugas Stephenas Huntas taip stipriai dirba treniruotėse, kad nesusigaudo savaitės dienose ("The Sun").