Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Pirmadienio Anglijos spaudoje rašoma apie „Man Utd“ susidomėjimą dar trimis žaidėjais, Turino „Juventus“ norą įsigyti du „Liverpool“ saugus, Steveno Gerrardo ir Jamie Carragherio pasirašytą naują sutartį su „Liverpool“ ir kitas naujienas.

Anglijos „Premier“ lygos čempionas „Man Utd“ klubas po to, kai susitarė su Miuncheno „Bayern“ dėl Oweno Hargreaveso perėjimo sumos, savo dėmesį nukreipė į Madrido „Atletico“ puolėją Fernando Torresą, Lisabonos „Sporting“ žvaigždę Nani ir „Southampton“ gynėją Garethą Bale`ą. („Daily Mirror“)

FA Taurės laimėtojas Londono „Chelsea“ tapo dar vienu klubu norinčiu įsigyti Londono „West Ham“ puolėją iš Argentinos Carlosą Tevezą, tačiau 23-ejų metų žaidėjo trokšta ir Ispanijos Madrido „Real“ klubas. („The Independent“)

„Man City“ gynėjas Sylvainas Distinas šią savaitę papildys „Portsmouth“ gretas, kadangi atsisakė galimybės sugrįžti į „Newcastle“. (Įvairūs)

Liverpulio „Everton“ ekipa pateiks 4 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už „Sheffield United“ kapitoną Phillą Jagielką, bet dėl teisės jį įsigyti turės suremti ginklus su „Wigan“. („Daily Mirror“)

„Chelsea“ yra pasiruošęs laimėti kovą prieš „Bolton“ dėl 15-mečio „Oldham“ klubo puolėjo Danny Philliskirko. („Daily Mirror“)

„Ipswich“ pasiūlyta 350 tūkstančių svarų sterlingų suma už „Blackburn“ puolėją Francisą Jeffersą buvo atmesta. (Įvairūs)

„Coventry“ tiksi į savo komandą prisivilioti vartininką iš JAV Kennethą Kronholmą iš „Dusseldorf“ ekipos. („Daily Mirror“, „Daily Mail“)

Londono „Charlton“ ruošiasi už 2 milijonų svarų sterlingų sumą įsigyti „Crewe“ puolėją Luke Varney. („Daily Mirror“)

Turino „Juventus“ klubas, kuris sugrįžo į aukščiausiąją Italijos „Serie A“ lygą, nori įsigyti du „Liverpool“ saugus, ispaną Xabi Alonso ir malietį Momo Sissoko, bei „Newcastle“ atakų lyderį šį sezoną Obafemi Martinsą. („The Independent“)

„Middlesbrough“ ekipa trokšta nusipirkti Škotijos „Premier“ lygos „Aberdeen“ klubo kapitoną Russelą Andersoną. („Daily Record“)

„Newcastle“, „Bolton“ ir „Man City“ siekia įsigyti „Liverpool“ ir Suomijos nacionalinės rinktinės gynėją Sami Hyypia. („Daily Mail“)

„Liverpool“ klubo kapitonas Stevenas Gerrardas ir gynėjas Jamie Carragheris su „raudonųjų“ ekipa sutiko pasirašyti naują, penkerių metų kontraktą. („Daily Mirror“)

„Chelsea“ vienuolikės kapitonas Johnas Terry pareikalavo klubo, kad šis kuo greičiau išspręstų jo ateitį komandoje. („The Sun“)

„Chelsea“ klubo vyriausiajam treneriui Jose Mourinho klubo vadovybė pasakė, kad šis sezonas, kuriame komanda laimėjo Lygos Taurės (Carling Cup) ir FA Taurės turnyrus, nėra pakankamai sėkmingas. (Įvairūs)

Olandijos nacionalinės rinktinės vartų sargas Edwinas van der Saras praras pagrindinę vartininko poziciją „Man Utd“ ekipoje ir kitą sezoną jo vietą užims šįmet „Watford“ klubo nuomoje praleidęs jaunasis Anglijos rinktinės vartininkas Benas Fosteris todėl, kad olandas buvo kaltinamas dėl praleisto įvarčio FA Taurės finale, kurį pelnė Didier Drogba. („Daily Mirror“)

„Man City“ ruošiasi dviejų savaičių bėgyje savo naujuoju strategu paskirti buvusį „Valencia“ ir „Chelsea“ trenerį Claudio Ranieri, kuris vasario mėnesį perėmė Italijos „Serie A“ klubo „Parma“ vairą. („Daily Mirror“)

Prieš naująjį „Newcastle“ trenerį Samą Allardyce`ą gali būti imtasi legalių veiksmų, jeigu buvęs „Bolton“ strategas bandys į „šarkų“ klubą prisivilioti bent vieną jo padėjėją „ristūnų“ komandoje. („Daily Mirror“)

Škotijos „Premier“ lygos čempionų Glazgo „Celtic“ vyriausiasis treneris Gordonas Strachanas užsiminė, kad gali atsisakyti dano Thomaso Gravesseno paslaugų įvyksiančiame Škotijos taurės finale. („Daily Record“)