Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Per artimiausias 48 valandas "Hamburg" ekipos atraminis saugas Nigelis De Jongas už 18 milijonų svarų sterlingų turėtų pereiti į "Man City" klubą ("Manchester Evening News").

Kaka šiandien susitiks su "Milan" ekipos savininku Silvio Berlusconi, kad aptartų perėjimo į "Man "City" detales ("Sky Sports News").

"Wigan" saugas Wilsonas Palacios antradienį už 14 milijonų svarų sterlingų persikels į Londono "Tottenham" ("Sun").

"Tottenham" taip pat norėtų įsigyti "Newcastle" ekipos atsarginį vartininką Steve'ą Harperį, tačiau veterano nenori paleisti "šarkos", nes dar neatmetama galimybė, kad pagrindinis vartų sargas Shay'us Givenas pereis į "Man City" (Įvairūs).

"Newcastle" ruošia naują pagerintą pasiūlymą "Rennes" komandai už Stephane'ą Mbią, po to kai pastarieji atmetė 5 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą už saugą ("Times").

Liverpulio "Everton" laukia, kol šią vasarą galės į savo ekipą pasikviesti laisvuoju agentu tapsiantį "Liverpool" krašto saugą Jermaine'ą Pennantą ("Daily Mirror").

"Man City" gretas artimiausiu metu už 15 milijonų svarų sterlingų papildys "West Ham" futbolininkas Craigas Bellamy. Verta pažymėti, kad "plaktukai" prieš 18 mėnesių įsigijo puolėją už beveik dvigubai mažesnę sumą (Įvairūs).

"West Ham" panaudos gautus 5 milijonus svarų sterlingų siekiant įsigyti "Cardiff" saugą Joe Ledley'ų ("Sun").

Kaip pamaina Craigui Bellamy, "West Ham" bandys už 7 milijonus svarų sterlingų nusipirkti "Fiorentina" ekipos puolėją Pablo Danielį Osvaldo ("Times").

"Arsenal" tikisi iki savaitės pabaigos įsigyti Sankt Peterburgo "Zenit" puolėją Andrėjų Arshaviną už 14 milijonų svarų sterlingų (Įvairūs).

"Portsmouth" kovoja su Brazilijos klubu "Palmeiras" dėl "Villarreal" ekipos gynėjo - atraminio saugo Edmilsono ("Daily Mail").

"Chelsea" griežtai paneigė visus gandus, kad komandos savininkas Romanas Abramovičius ruošiasi parduoti klubą (Įvairūs).

"Milan" saugas Kaka pasiliko savo marškinėlius po savaitgalio rungtynių prieš "Fiorentina" taip patvirtindamas spėjimus, kad tai buvo paskutinės brazilo rungtynės atstovaujant Silvio Berlusconi klubui ("Daily Mail").

Milano "Inter" treneris Jose Mourinho teigia, jog spaudoje pasirodę gandai apie jo komandos domėjimąsi "Tottenham" futbolininku Jermaine'u Jenasu atsirado tik todėl, kad jis praeitą sezoną saugą pastoviai pasirinkdavo į savo "Daily Telegraph" fantazijos futbolo žaidimo komandą ("BBC Radio 5 Live").