Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Chelsea" klubo vadovai yra pasiryžę išleisti 60 milijonų svarų sterlingų per sausio mėnesio perėjimų langą, jei tik apeliacija dėl naujų žaidėjų registracijos suspendavimo bus patenkinta. Londono ekipos taikinyje atsidūrė Milano "Inter" saugas Patrickas Vieira, Lisabonos "Benfica" krašto saugas Angelis di Maria, "Valencia" puolėjas Davidas Villa bei "Aston Villa" puolėjas Emilis Heskey ("Daily Express).

Liverpulio "Everton" klubas įsijungė į lenktynes dėl teisės įsigyti 6 milijonais svarų sterlingų vertinamą "Middlesbrough" krašto saugą Adamą Johnsoną ("Daily Mirror).

"Man Utd" dešinio krašto gynėjas Danny Simpsonas, kuris pagal nuomos sutartį rungtyniauja "Newcastle United" komandoje, yra pasiryžęs nutraukti sutartį su "Old Trafford" stadiono ekipa ("Daily Mirror").

"Man City" susidurs su konkurencija bandydami įsigyti "Barcelona" klubo puolėją Thierry Henry. Buvusį Londono "Arsenal" futbololininką savo ekipos gretose nori matyti ir Niujorko "Red Bulls" vadovai ("Daily Mirror").

Jermainas Pennantas, kuris šią vasarą persikėlė iš "Liverpool" į "Zaragoza", mano, jog Anglijos nacionalinės rinktinės treneris Fabio Capello turėtų jam suteikti nuolatinę vietą startinėje rinktinės vienuolikėje ("Sunday Times").

Futbolą gali ištikti kiaulių gripo krizė, po to kai dviems "Blackburn" ekipos žaidėjams, Davidui Dunnui ir Chrisui Sambai, buvo diagnozuotas pavojingas virusas ("Daily Mirror").

"Millwall" klubo vadovai pažadėjo, kad uždraus savo ekipos gerbėjui įeiti į stadioną visą likusį gyvenimą, mat jis erzino "Leeds United" gerbėjus per abiejų komandų trečiosios pagal pajėgumą Anglijos lygos rungtynes apsivilkęs "Galatasaray" klubo marškinėlius. Du "Leeds" ekipos fanai buvo nudurti dieną prieš UEFA Taurės pusfinalio rungtynes su Turkijos ekipa 2000 metais ("The Sun").