Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Barcelona" klubas yra pasiryžęs jau šią savaitę pasiekti susitarimą, pagal kurį puolėjas Robinho už 34 milijonus svarų sterlingų paliks "Man City" ir kelsis į Katalonijos ekipą ("Daily Mirror").

Londono "Chelsea" klubas per žiemos perėjimų langą bandys įsigyti Madrido "Atletico" puolėją Sergio Aguero ir "Napoli" atakuojantį saugą Mareką Hamsiką, kadangi apeliacija dėl naujų žaidėjų registracijos suspendavimo buvo sėkminga ("Daily Mail").

"Chelsea" strategas Carlo Ancelotti taip pat norėtų per artimiausią perėjimų langą savo ekipos priekinę liniją sustiprinti "Milan" puolėju Alexandre Pato ("Daily Mirror").

Tačiau Carlo Ancelotti tik tuo atveju pirks naujus žaidėjus per sausio mėnesio perėjimų langą, jei traumos išretins dabartinę "Chelsea" sudėtį ("Guardian").

"Blackburn" treneris Samas Allardyce'as "Portsmouth" komandos vadovams liepė pamiršti galimybę pigiai įsigyti puolėją Benni McCarthy ("The Sun").

Londono "Arsenal" vadovai jau planuoja komandos ateitį be saugo Cesco Fabregaso, todėl bandys už 15 milijonų svarų sterlingų nusipirkti Brėmeno "Werder" ir Vokietijos nacionalinės futbolo rinktinės atakų organizatorių Mesutą Ozilą ("Daily Star").

Londono "Chelsea" strategas Carlo Ancelotti pareiškė, kad "Liverpool" nebeturi šansų laimėti Anglijos "Premier" lygą ("Times").

Gynėjas Ryanas Shawcrossas atsisakė galimybės grįžti į "Man Utd" ekipą ir pasirašė naują ketverių metų kontraktą su "Stoke" klubu ("Daily Mail").

"Middlesbrough" treneris Gordonas Strachanas sužinojęs, kad tik trys ekipos futbolininkai yra susituokę, pareiškė, kad ir kitiems komandos nariams derėtų vesti ("Daily Mirror").