Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" vadovai yra pasiruošę "paleisti" komandos kapitoną Cescą Fabregasą, jei "Barcelona" pasiūlytų 60 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mail").

Katalonijos klubo taikinyje taip pat atsidūrė "kanonierių" ir Prancūzijos nacionalinės rinktinės kairiojo krašto gynėjas Gaelis Clichy ("Mirror").

Prancūzijos čempionai "Marseille" už 8 milijonus svarų sterlingų norėtų įsigyti "Man City" puolėją iš Paragvajaus Roque Santa Cruzą ("Daily Mail").

Londono "Tottenham" savininkai ruošia 16 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Porto" ekipai už puolėją Radamelį Falcao ("Footy Latest").

"Tottenham" klube neįsitvirtinęs saugas Giovanni Dos Santosas ir "Arsenal" meksikietis puolėjas Carlosas Vela domina "Sevilla" klubą. ("Mirror").

"Wolfsburg" ekipa yra pasiryžusi suploti 20 milijonų svarų sterlingų už "Man Utd" ir Bulgarijos nacionalinės rinktinės puolėją Dimitarą Berbatovą ("Footy Latest").

Buvęs Londono "Chelsea" gynėjas Marcelis Desailly teigia, kad be kontrakto likusiam "mėlynųjų" saugui Joe Cole'ui būtų geriau persikelti į "Man Utd", o ne "Arsenal" klubą ("Four Four Two").

Arbitrą, teisėjausiantį per pirmąsias Anglijos nacionalinės rinktinės rungtynes prieš JAV futbolininkus, Carlosą Eugenio Simoną Brazilijos Futbolo federacija suspendavo už buvimą "šališku, nepastoviu ir neteisingu" ("The Times").