Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" klubas yra siejamas su Madrido "Real" puolėju Rauliu, kuriam gali būti leista palikti sostinės ekipą už dyką ("Daily Mail").

"Man City" bandys nusipirkti "Liverpool" kapitoną Steveną Gerrardą. Arabų šeichai į galimą sandorį yra pasiryžę įtraukti ir saugą Stepheną Irelandą ("Caught Offside").

Tuo tarpu "Real" prezidentas Florentino Perezas atsisako už Gerrardą mokėti "Liverpool" savininkų prašomą sumą - 30 milijonų svarų sterlingų ("IM Scouting").

"Man Utd" ir "Hamburger" klubų taikinyje atsidūrę buvęs Londono "Chelsea" saugas Michaelis Ballackas ("IM Scouting").

Birmingamo "Aston Villa" ir Londono "Tottenham" klubų vadovai kovoja dėl teisės už 12 milijonų svarų sterlingų įsigyti Pietų Afrikos Respublikos nacionalinės rinktinės saugą Steveną Pienaarą, kurio kontraktas su Liverpulio "Everton" klubu galioja tik iki kitų metų vasaros ("Daily Mirror").

"Sunderland" ekipa domisi Prancūzijos čempionės, "Marseille" komandos, kairiojo krašto gynėju Taye Taiwo ("Daily Mail").

Londono "Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tvirtina, kad "kanonierių" lyderis Cescas Fabregas šią vasarą parduotas nebus. Specialistas teigia net nesileisiantis į kalbas dėl ispano ateities ("Daily Mirror").