Pirmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" vadovai svarsto galimybę per žiemos perėjimų langą pateikti pasiūlymą "Lyon" ekipai už krašto saugą Michelį Bastosą ("Caught Offside").

"Liverpool" klubas yra nusitaikęs į "Sampdoria" komandos kairiojo krašto gynėją Reto Zieglerį, kuris atmetė Italijos ekipos pasiūlymą pratęsti sutartį ("IM Scouting").

Davido Joneso kontraktas su "Wolves" ekipa baigia galioti po 2010 - 2011 metų sezono, tad laisvuoju agentu tapsiantį saugą į savo komandos gretas norėtų pasikviesti "Bolton", "Blackburn" ir "Newcastle" savininkai ("Daily Mirror").

Anglijos futbolo asociacijai sunkiai sekasi parduoti bilietus į Europos čempionato atrankos ciklo rungtynes prieš Juodkalniją "Wembley" stadione ("The Sun").

"Man City" ekipa šiemet tapo rimta pretendente iškovoti "Premier" lygos taurę, teigia "Man Utd" gynėjas Gary Neville'as ("The Sun").

Londono "Arsenal" saugas Samiras Nasri norėtų, kad klubo treneris Arsene'as Wenger'as jam patikėtų vietą aikštės viduryje, o ne krašte ("The Sun").

"Arsenal" ekipos narys Andrey'us Arshavinas savo prastą žaidimą už Rusijos nacionalinę rinktinę aiškina antsvorio problemomis ("Sunday Express").

Marškinėliai, kuriuos vilkėjo Pele paskutiniosiose savo rungtynėse už Brazilijos rinktinę 1971 metais, bus parduoti šį mėnesį Česteryje ("Sunday Express").