"Barcelona" netrukus turėtų papildyti G.Milito © Eurofootball.lt
Artimiausiu metu Ispanijos superklubą „%c00006“ turėtų papildyti „%c00108“ gynėjas Gabrielis Milito (%p01393). Taip tvirtina Barselonos klubo prezidentas Joanas Laporta.

„Po vakarykščio pokalbio galiu pasakyti, kad viskas jau yra praktiškai suderinta“,- Katalonijos radijui trečiadienį teigė J.Laporta.

„Barca“ ieško kuo sustiprinti gynybą, kadangi pagrindinis vidurio gynėjas Carlesas Puyolis dėl kelio raiščių traumos praleis kito sezono pradžią.

26 metų G.Milito „Zaragoza“ atstovauja nuo 2003 m., kai atvyko iš savo tėvynės klubo „Independiente“. Šiuo metu gynėjas su Argentinos rinktine dalyvauja pietų Amerikos čempionate ir šį vakarą turnyro pusfinalyje kovos prieš Meksikos rinktinę.

G.Milito kontraktas su Saragosos komanda galioja iki 2010 m. Manoma, kad "Barcelona“ už jį turėtų sumokėti iki 20 milijonų eurų.

Argentinietis turėtų tapti ketvirtuoju Barselonos ekipos šios vasaros pirkiniu – anksčiau klubą papildė prancūzai Thierry Henry ir Ericas Abidalis, bei Yaya Toure iš Dramblio Kaulo Kranto.