A.Wengeras: Klimatas šyla, bet J.A.Reyesui Londone dar per šalta © Eurofootball.lt
Londono "%c00041" vyriausiasis treneris Arsene'as Wengeras teigia neketinąs per jėgą laikyti Jose Antonio Reyeso (%p02509) savo vadovaujamoje komandoje, jeigu šis joje jaučiasi nelaimingas.

23 metų atakuojantis saugas praėjusį sezoną buvo paskolintas Madrido "%c00003" ir ne kartą atvirai pareiškė norįs likti Ispanijoje, o viena to priežasčių - lietingi ir niūrūs orai Didžiojoje Britanijoje.

"Manau, jis paliks "Arsenal". Mes jokiais būdais nelaikysime nepatenkinto žaidėjo,- sakė A.Wengeras ir tuoj pat pridūrė: Nepaisant globalinio atšilimo, Anglijoje J.A.Reyesui vis dar per šalta".

"Lietus buvo viena priežasčių, kodėl aš ten nepritapau",- skundėsi pats ispanas, gimęs saulėtoje Sevilijoje.

Jis į Londono ekipą atvyko 2004 metų sausio mėnesį iš gimtojo "Sevilla" klubo už 10,5 milijono svarų sterlingų. Iš viso "kanonierių" gretose "Premier" lygoje saugas sužaidė 54 rungtynes bei pelnė 16 įvarčių.

Kiek anksčiau J.A.Reyeso agentas Jesusas Rodriguezas de Moya teigė, jog futbolininką vilioja keturios Ispanijos komandos, o prieš keletą dienų pasirodė pranešimų, neva jis jau sutarė su "Real" dėl ilgalaikės sutarties.

Visgi pats žaidėjas tai paneigė, pareikšdamas: "Joks susitarimas pasiektas nebuvo, bet aš tikiuosi, jog viskas paaiškės jau labai greitai.

"Noriu laimėti viską, kas yra įmanoma, o jeigu tai pavyktų padaryti su "Real", būtų idealu".