"Šiauliai" su "Atlantu" žais Vilniuje © Eurofootball.lt
Kaip žinia, antradienį neįvyko planuotos LFF taurės ketvirtfinalio rungtynės tarp "Šiaulių" ir Klaipėdos "Atlanto". Priežastis - prastos oro sąlygos. Rungtynių dieną Šiauliuose gausiai snigo, pustė, ir aikštė tapo nebetinkama varžyboms.

LFF trečiadienį nusprendė, kad šis susitikimas bus žaidžiamas lapkričio 24 dieną, šeštadienį, Vilniaus "Sportimos" futbolo manieže. Susitikimo pradžia - 15.00 val.

Kol kas neaišku, ar "Atlantas" nepateiks apeliacijos dėl tokio LFF sprendimo, kadangi EuroFootball.lt žiniomis antradienį po neįvykusių rungtynių jie pateikė oficialų protestą, kuriame pareiškė manantys, jog ""Šiauliai" nesiėmė jokių priemonių, kad būtų vykdomos varžybos".

"Atlantas" savo proteste taip pat pareiškė, kad "nesutinka atidėti varžybų vėlesniam laikotarpiui, nes futbolo sezonas oficialiai paskelbtas uždarytas". Klaipėdos klubas toliau argumentuoja, kad visi komandos legionieriai jau turi bilietus skrydžiams į namus.

Tiesa, protestas, kuriame "Atlantas" prašo LFF įskaityti "Šiauliams" techninį pralaimėjimą rezultatu 3-0, nebus nagrinėjamas, kadangi pajūrio klubas nesumokėjo 1000 litų protesto mokesčio.