B.Božinovskis oficialiai prisijungė prie "Sūduvos" © Eurofootball.lt
Marijampolės "%c00125" oficialiai pasipildė dar vienu naujoku - prie komandos prisijungė pastaruosius du sezonus Vilniaus "Vėtros" komandoje žaidęs saugas iš Makedonijos %p04237.

Kaip [link="http://www.futbolas.lt"]futbolas.lt[/link] jau skelbė, 27 metų B.Božinovskis tarpsezonyje dalyvavo Lenkijos, Rusijos ir Ukrainos klubų peržiūrose, tačiau komandos šiose šalyse nerado ir iš dviejų pasiūlymų - pereiti į Vilniaus "Žalgirį" arba "Sūduvą" - pasirinko pastarąjį.

Per du sezonus Lietuvos čempionate atstovaudamas "Vėtrai" B.Božinovskis sužaidė 40 rungtynių ir įmušė 4 įvarčius. "Sūduvoje" jis prisijungs prie pernai Vilniuje makedoną treniravusio, dabartinio "Sūduvos" vyriausiojo trenerio asistento Donato Vencevičiaus.

Makedonas nedalyvavo "Sūduvos" pasiruošimo sezonui stovykloje Slovakijoje, tačiau jei gali debiutuoti komandoje jau antradienį pirmosiose sezono rungtynėse Baltijos lygoje su Talino "Levadia".

Tai yra jau septintasis „Sūduvos" naujokas prieš naująjį sezoną. Komandos sudėtį jau sustiprino gynėjai Tomas Rimas, Thiago Caetano, Pedro Botelho, saugai Mindaugas Gardzijauskas, Giedrius Barevičius ir puolėjas Povilas Lukšys.