M. Gomezas - Bundesligos mėnesio futbolininkas © Eurofootball.lt
Naudingiausio kovo mėnesio Bundesligos žaidėjo vardas atiteko "Stuttgart" atakų lyderiui Mario Gomezui. Rinkimuose vokietis surinko daugiau negu 70 procentų balsų ir gerokai aplenkė "Bayern" saugą Franką Ribery bei "Hamburg" puolėją Paolo Guerrero.

Kovo mėnesį M. Gomezas pelnė keturis įvarčius - tris iš jų mače prieš "Werder" - ir atliko du rezultatyvius perdavimus komandos draugams. Puolėjui pavyko pasižymėti ir atstovaujant Vokietijai - prieš Šveicarijos rinktinę įmušta dukart.

Du artimiausius turus dėl traumos praleisti turėsiantis M. Gomezas Bundesligos rezultatyviausių žaidėjų sąraše yra antras ir nuo pirmaujančio Luca Toni atsilieka vienu įvarčiu: puolėjai atitinkamai yra pasižymėję 15 ir 16 kartų.

Geriausio praėjusio sezono Bundesligos futbolininko prizą laimėjęs žaidėjas jau spėjo sudominti ne vieną garsų klubą bei pats yra užsiminęs apie norą persikelti į pajėgesnę komandą. "Stuttgart" klubo, su kuriuo puolėjo sutartis dar galioja iki 2012-ųjų, sporto direktorius yra pareiškęs, jog savo komandos žaidėją vertina net 50 milijonų eurų suma.