Chaotiškame akcininkų susirinkime "Hearts" vadovai žadėjo permainas © Eurofootball.lt
Edinburgo "%c00219" akcininkų susirinkime valdybos pirmininkas ir nedalyvavusio klubo savininko Vladimiro Romanovo sūnus Romanas pranešė, jog siekiant sumažinti beveik 40 milijonų svarų sterlingų siekiančias skolas komandoje veikiausiai bus radikalių permainų.

Kasmetiniame susirinkime, kuriame dalyvavo per 400 žmonių, R.Romanovas tikino, jog penki ar šeši brangiausi ekipos žaidėjai nepateisina lūkesčių, bei pridūrė, kad klubas ieško naujo 'patyrusio bei subrendusio' vyriausiojo trenerio.

Verta pažymėti, jog akcininkai neslėpė nepasitenkinimo pirmininkui dėl nesėkmingo sezono ėmus kaltinti teisėjus bei stipriausius šalies klubus.

"Jau labai ilgai Škotijos čempionate yra sukčiaujama ir tai leidžia "Rangers" bei "Celtic" pirmauti prieš kitas komandas 30-čia taškų,- sakė R.Romanovas.

"Paklauskite savęs, kiek rungtynių mums sumovė teisėjai. Manau, bent penkias, o tai jau potencialūs 15 taškų."

"Hearts" akcininkų asociacijos prezidento Alexo Gowanso teigimu, tai yra nesąmonė.

"Jo atsakymai buvo labai neaiškūs, be to, niekas jais netiki. Nežinau, kam tai yra sakoma,- kalbėjo jis. - Priežastis, dėl kurios "Rangers" ir "Celtic" pirmauja, yra ta, kad tai - stipriausios ekipos.

"Apskritai, visas šis susitikimas buvo labai chaotiškas. Romanas buvo išsigandęs, todėl tik veltui gaišome laiką."

Šį sezoną "Hearts" nesugebėjo prasimušti tarp šešių stipriausių Škotijos klubų, be to, skolos atvykus V.Romanovui išaugo kone dvigubai - nuo 20 iki 37 milijonų svarų.