Agentas: "Juventus" ekipai Krasičius yra nebereikalingas © Eurofootball.lt
Į Turino "%c00038" komandą 2010 metais už 15 milijonų eurų atvykusio saugo Milošo Krasičiaus agentas pareiškė, kad serbo ateitis klube pakibo ant plauko.

Futbolininko agentas Dejanas Joksimovičius įsitikinęs, jog vyriausiajam komandos treneriui Antonio Contei nebereikia Krasčiaus paslaugų, mat Serbijos nacionalinės rinktinės narys prarado vietą startinėje 'senosios senjoros' sudėtyje.

"Juventus" ekipai Krasičius yra nebereikalingas. Milošas turi žaisti, todėl lieka tik viena išeitis - surasti kitą klubą", - Serbijos spaudai tvirtino agentas.

"Praėjusią vasarą jį bandė įsigyti Londono "Cheslea" ir "Manchester City", tačiau "Juventus" atmetė šių klubų pasiūlymus.

"Juventus" turi paskubėti, nes su kiekviena diena ant suolo sėdinčio Krasičiaus kaina krenta. Po mėnesio bus viskas aišku, o kol kas palaukime iki Kalėdų ir pažiūrėkime, kaip ši istorija klostysis toliau".

Krasičius buvo siejamas su perėjimu į Dortmundo "Borussia" ekipą, tačiau žaidėjo agentas paneigė tokias kalbas.

"Manau, kad šiuo metu "Borussia" vadovams Krasičiaus kontraktas yra neįkandamas. Šie gandai neturi jokio pagrindo", - teigė Joksimovičius.

27 metų futbolininkas šį sezoną už "Juventus" sužaidė tik keturis mačus ir paskutiniu metu jam net nepavyksta iškovoti vietos ant atsarginių suolelio.