A.Januzajus ištesėjo savo pažadą - saugas pratęsė sutartį su "Man Utd" © Eurofootball.lt
"Manchester United" šeštadienio popietę oficialiai pranešė, kad pratęsė penkerių sutartį su jaunuoju klubo žaidėjo Adnanu Januzaju.

Anglijos čempionai prieš šiandienos rungtynes su "Southampton" vienuolike paskelbė puikią naujieną ekipos sirgaliams ir saugas Mančesteryje liks iki 2018 metų.

Jau vakar rašėme, kad A.Januzajus yra laimingas "Man Utd" ekipoje ir nori pratęsti sutartį, o šiandien pasirodė oficialus pranešimas apie sutarties pratęsimą.

Vos 18 metų futbolininkas ypač sužibėjo praėjusiose Anglijos "Premier" lgyos rungtynėse, kuomet "raudoniesiems velniams" išplėšė pergalę, o po jos iškarto pradėjo sklisti gandai, kad saugo trokšta Europos grandai.

"Adnanas yra talentingas žaidėjas. Jis - "Mancheseter United" klubo ateitis, todėl džiaugiuosi, kad mums pavyko pasirašyti naują kontraktą", - teigė treneris Davidas Moyesas.

Pats A.Januzajus taip pat neslėpė džiaugsmo: "Esu be galo laimingas. Šiame klube puikiau jaučiausi nuo pirmosios minutės. Net negalėjau pagalvoti, kad šio sezono pradžia bus tokia nuostabi".

A.Januzajaus žaidimo epizodai: