Ronaldo neplanuoja pasitraukti iš Portugalijos rinktinės © SIPA nuotr.

Portugališkas dienraštis „Correio da Manhã“ ir daug kitų šaltinių praneša, kad Cristiano Ronaldo pasižadėjo toliau žaisti Portugalijos rinktinėje bent iki 2024 m. Europos čempionato po to, kai jo šalis apmaudžiai pasitraukė iš Katare vykstančio pasaulio čempionato.

Fernando Santoso auklėtiniai šeštadienį ketvirtfinalyje 1:0 pralaimėjo Marokui, o nuo to laiko sklando gandai apie Ronaldo ateitį tarptautinėse rungtynėse. Tačiau pats puolėjas nenori pasitraukti ir „sušokti paskutinį šokį“ 2024 metų Europos futbolo čempionate.

Tai teigia dienraštis „Desporto Mundial“ sakydamas, kad Ronaldo „tiki, jog ir toliau gali būti naudingas nacionalinei rinktinei“, ir tai yra priežastis, kodėl jis artimiausiu metu nenustos joje žaisti.

Vyriausiojo trenerio kėdę palikus Fernando Santosui, ne pačius geriausius laikus savo karjeroje išgyvenantis Ronaldo, turės įrodyti savo vertę sekančiam Portugalijos rinktinės strategui. Portugalija dėl patekimo į Europos čempionato finalus santykius aiškinsis su Bosnija ir Herzegovina, Islandija, Liuksemburgu, Slovakija ir Lichtenšteinu.