Paaiškėjo dėl ko J. Cancelo netikėtai paliko „Man City“: įvyko konfliktas su P. Guardiola © IMAGO/HMB-Media nuotr.

Joao Cancelo gan netikėtai sausio transferų lango pabaigoje paliko „Manchester City“ ekipą ir nuomos pagrindais persikėlė į Miuncheno „Bayern“ komandą.

Portugalas kurį laiką buvo labai svarbus gynėjas Pepo Guardiolos taktinėse schemose, tačiau po pasaulio čempionato santykiai tarp trenerio ir žaidėjo pablogėjo.

„Daily Mail“ žurnalistai Jackas Gaughanas ir Mike'as Keeganas atskleidė, kad tarp J. Cancelo ir P. Guardiolos įvyko konfliktas po to, kai krašto gynėjas sužinojo, jog jis nežais startinėje vienuolikėje FA taurės rungtynėse prieš „Arsenal“. 

Tuomet 28-erių gynėjas pagrasino, kad jis paliks komandą. Specialistas iš Katalonijos ir klubas tam nesipriešino. Gynėjo situacija domėjosi ir „Barcelona“ su „Real“.

Tiesa, J. Cancelo diplomatiškai šiuos gandus paneigė. 

„The Athletic“ žurnalistas Samas Lee prideda ir tai, kad po pasaulio čempionato J. Cancelo grįžo piktas, skųsdavosi savo komandos draugams, ko pasekoje buvo nuspręsta su juo atsisveikinti.

Tuo metu „Bayern“ gretose portugalas debiutavo rezultatyviu perdavimu ir pergale Vokietijos taurėje prieš „Mainz“ ekipą. 

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...