Pirmoji „Barca“ ir „Man United“ ekipų akistata baigėsi dramatiškomis lygiosiomis © IMAGO/News Images nuotr.

Ketvirtadienio vakarą vykusiose UEFA Europos lygos šešioliktfinalio pirmosiose tarpusavio rungtynėse „Barcelona“ namuose rezultatu 2:2 sužaidė su „Manchester United“ futbolininkais.

Pirmąjame kėlinyje abi komandos turėjo galimybių pasižymėti, o nors ir kiek aštresnes progas kūrė „raudonieji velniai“, futbolininkai išėjo į pertrauką švieslentėje degant nuliams.

Pirmasis susitikimo įvartis krito 50 minutę. Po Raphinha'os pakelto kampinio smūgiu galva pasižymėjo Marcosas Alonso.

Tačiau, „United“ puolėjas Marcusas Rashfordas už keletos apvertė rungtynes aukštyn kojom. 53 minutę anglas savo puikų reidą užbaigė įvarčiu iš gana aštraus kampo, o dar už 6 minučių pastarasis atliko dar vieną puikų reidą po kurio Julesas Kounde pasiuntė kamuolį į savus vartus.

Daug diskusijų sukėlė įpusėjus antram kėliniui priimti du teisėjo sprendimai. Marcusas Rashfordas pasileido į itin pavojingą ataką ir po „Barcelona“ gynėjo Juleso Kounde kontakto krito ant vejos, tačiau teisėjas pražangos neįžvelgė. Jau sekančiame momente katalonai nubėgo į savo puolimą, kuriame užsidirbo pavojingą baudos smūgį. Tuo momentu buvo itin nepatenkinta visa svečių stovykla, ko pasekoje geltonos kortelės buvo išdalintos Casemiro ir treneriui Erikui ten Hagui.

76 minutę „Barca“ sugebėjo dar kartą šiame mače paversti rezultatą lygiu. Kamuolį į anglų ekipos vartus nukreipė Raphinha.

Atsakomosios šešioliktfinalio rungtynės vyks Mančesteryje, vasario 23 dieną.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...