A. Conte „Tottenham“ klubą išdėjo į šuns dienas: priekaištavo žaidėjams ir vadovybei © PA nuotr.

Antonio Conte po „Tottenham“ lygiųjų (3:3) prieš „Southampton“ spaudos konferencijoje tiesiog sproginėjo.

Itin atvirai kalbėdamas italas negailėjo griežtų žodžių tiek klubo vadovybei, tiek patiems žaidėjams. 

„Jie nenori žaisti su spaudimu, jie nenori turėti papildomo streso. Taip viską daryti yra lengva. Tokia yra „Tottenham“ istorija. Šie savininkai yra 20 metų ir per tą laiką nieko svarbaus nepavyko laimėti. Kaltė yra klubo arba trenerio, kuris ateina į šį klubą. Kodėl?“, – retoriškai žurnalistų klausė A. Conte. 

„Mačiau trenerius, kurie treniravo šią „Tottenham“ ekipą. Čia yra rizikuojama trenerio reputacija, apsaugant kitus dalykus. Iki šiol bandžiau nuslėpti šią situaciją, tačiau ne dabar, kadangi, pasikartosiu, nenoriu pamatyti tai, ką šiandien pamačiau, nes tai nėra priimtina fanams. Jie mus seka, moka už bilietus ir matyti tokį komandos pasirodymą yra nepriimtina. Mes privalome apie tai galvoti.

Matau savanaudžius žaidėjus, kurie nenori padėti vienas kitam ir atiduoti širdies. Prieš šiandien bandžiau situaciją pagerinti su žodžiais.

Techniniai ir taktiniai sprendimai yra vienas dalykas, o kitas dalykas yra troškimas, ugnelė, kurią privaloma turėti savo akyse, širdyje. To reikia kiekvienoje akimirkoje. Šiame sezone, palyginus su praeitu, esame prastesni šiame aspekte. Kai nesi komanda, negali patobulėti“, – pasisakė „Tottenham“ strategas.

„Pentinai“ šiuo metu vis dar užima 4-ąją vietą „Premier“ lygoje.