J. Lasickas: „Esame išsiilgę tų pergalių“ © lff.lt nuotr.

Jau šįvakar Lietuvos rinktinė pradės savo Europos čempionato atrankos kampaniją – Belgrade laukia akistata su Serbijos rinktine.

Mačas startuos 21.45 val., jį tiesiogiai rodys VIAPLAY.

Prieš paskutinę rinktinės treniruotę surengtoje oficialioje spaudos konferencijoje dalyvavęs Justas Lasickas teigė, jog atvykęs į Serbiją sulaukė ne vienos žinutės ir pažįstamų, sutiktų rungtyniaujant dviejuose šios šalies klubuose.

„Sulaukiau žinučių iš draugų, sutikau čia daug puikių žmonių, tai buvo geras mano karjeros laikotarpis.

Jausmai dvejopi, šiame stadione buvo paskutinės mano rungtynės atstovaujant „Voždovac“ klubui, buvome arti to, kad įkastume „Crvena Zvezda“, kad jiems sugadintume titulo šventimą, bet to padaryti nepavyko.

Tuo pačiu tai buvo puiki atmosfera, netoli 40 tūkstančių žmonių ir tuo pačiu – geras būdas man tobulėti“, – sakė žaidėjas.

Sutapimų yra ir daugiau – būtent žaisdamas Serbijoje jis pirmą kartą sulaukė kvietimo į šalies rinktinę, o jį pakvietęs treneris – neseniai į šį postą grįžęs Edgaras Jankauskas.

„Tikrai įdomu prisiminti, kai treneris pirmą kartą pakvietė į rinktinę dar žaidžiau „Zemun“, kitame Serbijos klube, tai buvau 19-20 metų amžiaus. Nuo tada praėjo 4-5 metai, sužaidžiau apie 40 rungtynių rinktinėje ir vėl sutikti trenerį yra įdomu, įdomu prisiminti“, – pasakojo futbolininkas.

Jis taip pat atsiminė, kaip E. Jankausko treniruojamos rinktinės pasirodymus dar stebėjo ir būdamas sirgaliumi.

„Gal ne viskas klostėsi taip, kaip norėjome, bet buvo gerų rungtynių, gerų rezultatų. Atsimenu pats, kai LFF stadione kaip žiūrovas stebėjau rungtynes su Slovėnija, kai Vykintas Slivka mušė įvartį, bėgau džiaugtis kartu su fanais.

Ratas sukasi, tikiuosi, kad pavyks vėl turėti geresnę pradžią, būtų geresnis tonas ir manau, kad visi to nori. Visiems to reikia, visi esame išsiilgę tų pergalių. Sunku jas pasiekti, bet pradėkime nuo gero žaidimo ir tikėkimės, kad pergalės atei“, – mintimis dalinosi žaidėjas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...