N. Kesminas pateikė prognozę „Liverpool“ – „Tottenham“ rungtynėms © PA nuotr.

Televizijos komentatorius Nerijus Kesminas nekantriai laukia dar vieno Anglijos čempionato turo.

Anot žurnalisto, „Tottenham“ ir „Liverpool“ mūšis sirgaliams padovanos daug nepamirštamų akimirkų.

„Į Europą ateina dar vienas klubų futbolo savaitgalis. Bus „Barcelona“ prieš „Sevilla“. „Milan“ - prieš „Lazio“. „Leipzig“ - prieš „Bayern“.

Bet centrinė rugsėjo pabaigos futbolo teatro scenos uždanga pakils rytoj vakare Londone.

Ten susikapos komandos, šio sezono pradžioje kategoriškai atsisakančios kam nors ką nors pralaimėti - „Tottenham“ ir „Liverpool“.

Gyvenimas po Harry Kane'o Totenheme pasirodė esąs ne toks ir baisus. „Spurs“ lyderiui pakėlus sparnus ir pasukus į žemyninę Europą, į Miuncheną, naujas treneris Ange'as Postecoglu išmintingai perstumdė figūras aikštėje, įliejo jaunatviškos naujokų ir buvusių atsarginių energijos, o puolimo lyderiu tapęs Son Heung Minis gavo nepriekaištingą sviedinių padavėją - Jamesą Maddisoną.

Liverpulis gyvena nuobodžiai. Ketverias pastarąsias rungtynes iš eilės jie monotoniškai muša visus varžovus 3:1. Iš viso nuo sezono pradžios toks rezultatas fiksuotas penkiskart per 8 dvikovas.

Tačiau, sutikite, su tokia monotonija džiaugsmingai susitaikytų bet kurios komandos gerbėjai. Po šešių „Premier“ lygos čempionato turų „Liverpool“ yra antras ir turi minus 2 taškus lyginant su lyderiu „Manchester City“.

„Tottenham“ - minus 4, ketvirta vieta. Ir vieni, ir kiti jau sudėliojo į varžovų vartų tinklą po 15 įvarčių. Bandykime paspėlioti? Gerai.

Teiginys, kad įvarčių bus - jokia ne prognozė: jų bus, ir ne vienas. Spėti derėtų, kurie įmuš daugiau. Mano verdiktas: „Liverpool“. Ir vėl, kaip praėjusio sezono pabaigoje, kai ši komanda namuose prieš „Spurs“ laimėjo 4:3.

Ar tikrai taip ir bus? Galite ginčytis - kol rungtynės nesibaigė, visi variantai įmanomi. Sužinoti tiesą galime „Dyvuose“ (J.Basanavičiaus g. 15). Lauksiu jūsų ten šeštadienį 19.30 val.“, – socialiniame tinkle rašė N. Kesminas.

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

Komentuoti

Prisijungti su FB