Sekmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Sekmadienio Anglijos spauda rašo apie galimą dar kelių žaidėjų persikėlimą į MLS, transferų naujienas ir gandus, bilietų kainų skirtumą tarp „La Liga“ ir „Premier“ lygų ir kitas futbolo naujienas.

“Man Utd” susidomėjo galimybe nusipirkti Carlosą Tevezą (“The People”).

„Liverpool“ savininkai amerikiečiai neleis treneriui Rafai Benitezui taškytis milijonais perkant garsius žaidėjus („News of the World“).

„Man Utd“ rengiasi pasiūlyti 10 milijonų svarų sterlingų už Klaasą Janą Huntelaarą, kuriuo aktyviai domisi ir „Juventus“ („News of the World“).

Buvusi „Liverpool“ žvaigždė Robbie Fowleris derasi su „LA Galaxy“ („News of the World“).

„LA Galaxy“ gretas gali papildyti ir buvęs D.Beckhamo bendraklubis „Real“ gretose Luisas Figo („Sunday Express“).

„Chelsea“ saugas Claude‘as Makelele pasiruošęs persikelti į „Houston Dynamo“ („The People“).

Maskvos „Lokomotiv“ ir Škotijos rinktinės puolėju Garry O‘Connoru domisi „Fulham“, „Portsmouth“, „Everton“, „Middlesbrough“ ir „Sunderland“ („The People“).

“Wigan” netrukus iš “Dunfermline” įsigis vartininką Dorusą De Vriesą (“Sunday Mail”).

„Newcastle“ akiratyje – „Auxerre“ gynėjas Bakari Sagna ir „Liverpool“ puolėjas Craigas Bellamy („News of the World“).

Dortmundo „Borussia“ informavo „Celtic“ klubą, kad nesileis į derybas dėl šveicaro Alexanderio Frei pardavimo („Sunday Mail“).

„Rangers“ pradėjo derybas su „PSV“ dėl DeMarcuso Beasley įsigijimo („Mail on Sunday“).

Neabejojama, kad „Preston“ lyderis Davidas Nugentas kitą sezoną žais „Premier“ lygoje („News of the World“).

„Birmingham“ treneris Steve‘as Bruce‘as savo komandos vartuose norėtų matyti „Liverpool“ priklausantį Scottą Carsoną („News of the World“).

„Birmingham“ klubą už 70 milijonų svarų sterlingų rengiasi įsigyti nežinomas verslininkas iš Tolimųjų rytų („News of the World“).

Naujasis „Sheffield Utd“ treneris Bryanas Robsonas nori, kad pirmasis jo vasaros pirkinys būtų Robbie Savage iš „Blackburn“ („The People“).

„Bolton“ sutinka parduoti saugą Keviną Nolaną, kuriuo domisi bent 5 „Premier“ lygos klubai („The People“).

„Reading“ įsitraukė į kovą dėl 6 milijonais svarų sterlingų vertinamo „W.B.A“ saugo Jasono Koumaso („News of the World“).

„Aston Villa“ treneris Martinas O‘Neillas nori įsigyti „Hamburg“ saugą iš Olandijos Nigelą de Jongą („News of the World“).

Yakubu gali palikti „Middlesbrough“ („News of the World“).

Kylanti Brazilijos žvaigždė Kerlonas iš „Cruzeiros“ yra arti perėjimo į „Middlesbrough“ („The People“).

„Gretna“ derasi su „Blackburn“ puolėju Keithu Barkeriu („The People“).

„Newcastle“ treneris Samas Allardyce‘as teigia esąs bejėgis atkalbėti Michaelą Oweną palikti klubą („Sunday Mirror“).

Alexas McLeishas tikisi, kad pavyks įkalbėti „Aston Villa“ puolėją Gabrielį Agbonlahorą pasirinkti Škotijos rinktinę, nors jis taip pat gali atstovauti Anglijai bei Nigerijai (Įvairūs).

Stebėti „Barcelona“ rungtynes yra pigiau nei „Wigan“. Sezoninis abonementas į kito sezono rungtynes „JJB“ stadione, kur žaidžia „Wigan“, kainuoja 250 svarų sterlingų – pigiausiai „Premier“ lygoje. Tuo tarpų abonementas į „Nou Camp“ stadioną – vos 110 svarų sterlingų („Sunday Mirror“).

Antoine‘as Sibierski po tris dienas trukusio medicininio patikrinimo nepasirašė sutarties su „Bolton“, tačiau tą padarė su „Wigan“, kur patikrinimas užtruko vos 20 minučių („The People“).