Sekmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Lyon" puolėjas Karimas Benzema tapo pagrindiniu "Man Utd" taikiniu per vasaros perėjimų langą. Tai turėtų reikšti Carloso Tevezo karjeros pabaigą "Old Trafford" stadione ("News of the World", "Sunday Express").

"Arsenal" bandymui įsigyti Andrėjų Arshaviną gali sutrukdyti "Man City", kurie jau susitarė su Sankt Peterburgo "Zenit" dėl 18 milijonų išpirkos sumos už puolėją ("Sunday Mirror").

"Man City" taip pat aktyviai domisi Lisabonos "Sporting" saugu Migueliu Veloso ("Sunday Mirror").

"Man City" taikiniu taps "Chelsea" vartininkas Carlo Cudicini, jei nepavyks į savo ekipą prisivilioti "Newcastle" ekipos vartų sargo Shay'aus Giveno ("News of the World").

"Tottenham" pasiūlys krašto saugą Davidą Bentley "Middlesbrough" ekipai už Stewartą Downingą ("Sunday Mirror").

"Tottenham" treneris Harris Redknappas nori už 10 milijonų svarų sterlingų nusipirkti "Wigan" saugą Wilsoną Palacios ("The People").

Liverpulio "Everton" norėtų išsinuomoti Madrido "Real" puolėją Javierą Saviolą, tačiau dėl didelės argentiniečio algos tikriausiai turės atsisakyti sumanymo ("News of the World").

"Portsmouth" taip pat aktyviai domisi Javieru Saviola, kaip galima pamaina ekipą palikusiam Jermainui Defoe ("Sunday Telegraph").

"Arsenal" turėtų sustiprinti savo saugų liniją įsigydami Jimmy Bullardą iš "Fulham" ir Jacką Collisoną iš "West Ham" ("Sunday Mirror").

Kita vertus, už Bullardą 5 milijonus svarų sterlingų ruošiasi pasiūlyti ir "Middlesbrough" ("The People").

"Newcastle" baigia derybas su "Rangers" dėl saugo Pedro Mendeso ir su "Porto" dėl saugo Raulio Meireleso ("Sunday Express", "News of the World").

"Newcastle" taip pat nori įsigyti "Aston Villa" futbolininką Nicky Shorey ir sutiktų pasiūlyti Charlesą N'Zogbią už kairiojo krašto gynėją ("The People").

Ir "Newcastle" treneris Joe Kinnearas bandys už 4 milijonus svarų sterlingų nusipirkti "Coventry" vartininką Kieraną Westwoodą, jei Shay'us Givenas paliks ekipą ("Sunday Express").

"Man Utd" puolėjas Carlosas Tevezas susisiekė su tėvynainiu Gabrieliu Heinze, kad aptartų perėjimo į Madrido "Real" galimybes šią vasarą ("The People").

"Liverpool" krašto saugu Jermainu Pennantu domisi "Sevilla" ("News of the World").

"Arsenal" grumiasi su dviem Italijos klubais dėl galimybės už 4 milijonus svarų sterlingų įsigyti "Boca Juniors" saugą Sebastianą Battaglią ("News of the World").

Liverpulio "Everton" pasiūlys 500 tūkstančių svarų sterlingų už "Bristol City" gynėją Jamesą Wilsoną ("Sunday Mirror").