Sekmadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Situacija "Liverpool" klube:

Madrido "Real" tikisi pasinaudoti permainomis "Liverpool" klube ir prisivilioti saugą Steveną Gerrardą.

"Liverpool" puolėją Fernando Torresą už daugiau nei 50 milijonų eurų gali įsigyti Turino "Juventus".

Torresas ir vartininkas Pepe Reina nusprendė nepalikti Liverpulio komandos.

Tuo metu 'raudonųjų' gretas gali papildyti belgas Romelu Lukaku, kurio vertė siekia per 23 milijonus eurų.

Buvęs "Liverpool" saugas Danny Murphy įspėja, kad prieš kito trenerio, pakeisiančio laikinai vadovausiantį Kenny Dalglishą, paskyrimą, klubo vadovams reikia viską labai gerai apgalvoti ir išvengti dar vienos klaidos.

Hodgsonas gaus maždaug 10 milijonų eurų kompensaciją, nors dirbo "Liverpool" komandoje vos šešis mėnesius.

Dalglishas, kuriam apie vadovavimą sekmadienio dvikovai su "Man Utd" buvo pranešta trumpąja žinute, tikisi dirbti komandoje ne vienerius metus.

Hodgsonas tikisi, kad sekantį karjeros stotelė bus Anglijos rinktinė.

Dalglishas ir klubo futbolo direktorius Damienas Comolli apsibrėžė futbolininkų, galinčių sustiprinti komandą, sąrašą. Jo viršuje - "Benfica" kairiojo krašto gynėjas Fabio Coentrao, "Stoke" vidurio gynėjas Ryanas Shawcrossas ir "Utrecht" puolėjas Ricky Van Wolfswinkelis.

Kiti gandai:

"Chelsea" nori prisivilioti "Man City" ekipoje nepritampantį Micahą Richardsą.

Milano "Inter" vasarą sieks prisivilioti "Man City" puolėją Carlosą Tevezą, o "Milan" - kitą atakuojantį Mančesterio komandos žaidėją Mario Balotelli.

"Man Utd" domisi galimybe įsigyti 20 milijonų eurų vertės Dortmundo "Borussia" žvaigždę Shinji Kagawa. Taip pat klubas domisi "Napoli" puolėju Edisonu Cavani.

Rene Adleris pareiškė apie svajonę keltis į "Man Utd", o 'raudonieji velniai' yra pasirengę už jį Lėverkūzeno "Bayer" pakloti 20 milijonų eurų.

"Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras atmeta gandus, kad Cescas Fabregasas jau sutarė dėl vasaros perėjimo į "Barcelona" klubą už daugiau nei 40 milijonų eurų.

Pats Fabregas tikina liksiąs komandoje tol, kol su ja laimės trofėjų.

"Tottenham" gali siekti įsigyti Beckhamą ilgam laikui, kai lapkričio mėnesį baigsis jo sutartis su Los Andželo "Galaxy".

Kiti pranešimai:

"Man Utd" gynėjas Gary Neville'as pasibaigus sezonui kabins bucus ant vinies.

Prie jo gali prisidėti "Man City" veteranas Patrice'as Vieira, tokią galimybę vertinantis 50%.

"Chelsea" savininkas Romanas Abramovičius ketina aplankyti krizės krečiamą komandą, kuri laimėjo vos du iš 11 pastarųjų mačų Anglijos čempionate.

"Arsenal" puolėjas Theo Walcottas pripažino, kad mėgino suvaidinti pražangą tam, kad kluas išvengtų sensacingo pralaimėjimo FA taurės turnyre "Leeds" komandai.