Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" treneris Seras Alexas Fergusonas pirmauja lenktynėse dėl teisės įsigyti krašto saugą Joe Cole'ą, kurio sutartis su Londono "Chelsea" klubu baigiasi šią vasarą ("Daily Mirror").

"Liverpool" saugas Alberto Aquilani atsisakė galimybės persikelti į Turino "Juventus" ekipą, nes nori įrodyti savo vertę "raudoniesiems" ("Footy Latest").

"Man Utd" ir Londono "Arsenal" klubų taikinyje atsidūrė Prancūzijos "Lille" komandos saugas Edenas Hazardas, kuris yra vertinamas 13 milijonų svarų sterlingų ("Caught Offside").

Vartininkas Markas Schwarzeris tikisi likti Londono "Fulham" klube, nepaisant spaudos pranešimų, kad juo aktyviai domisi "Arsenal" vadovai (Įvairūs).

"Man City" ekipa norėtų įsigyti puolėją Zlataną Ibrahimovičių ir saugą Yaya Toure, tačiau "Barcelona" už šią žaidėjų porą prašo 60 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mail").

Olandų žvaigždė Arjenas Robbenas tvirtina, kad Madrido "Real" saugas Rafaelis van der Vaartas nori papildyti Miuncheno "Bayern" gretas. 27 metų futbolininku taip pat domisi "Man City" klubas ("Daily Mail").

"Puolėjas Benni McCarthy yra toks pat storas kaip ir aš," - sako Londono "West Ham" bendraturtis Davidas Sullivanas. "Noriu, kad jis vyktų į pasaulio čempionatą, nes galbūt grįš geresnės sportinės formos" ("Daily Mail").