Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Trenerį Rafaelį Benitezą savo "mokytoju" vadinantis atraminis saugas Javieras Mascherano nori persikelti į Milano "Inter" klubą. Galimo perėjimo suma - 25 milijonai svarų sterlingų ("Daily Star").

Šių metų Čempionų lygos nugalėtojų naujasis treneris Benitezas į komandos gretas taip pat planuoja prisivilioti dešiniojo krašto gynėją Gleną Johnsoną ("Footy Latest").

Londono "Arsenal" ir "Man Utd" skautai aktyviai seka Dortmundo "Borussia" ekipos 21 metų centro gynėją Neveną Subotičių, kuris yra vertinamas 25 milijonais svarų sterlingų ("Footy Latest").

Londono "Chelsea" klubą jau artimiausiu metu už 5 milijonus svarų sterlingų gali papildyti Olomouco "Sigma" futbolininkas Tomasas Kalasas. Centro gynėju taip pat domisi "Arsenal" ir Italijos lygos komandos ("Daily Express").

"Man City" ekipą valdantys arabų šeichai už "Valencia" klubo atakuojantį saugą Davidą Silvą yra pasiruošę suploti 40 milijonų svarų sterlingų ("Daily Mirror").

Londono "Tottenham" stratego Harry Redknappo taikinyje atsidūrė Brėmeno "Werder" ir Vokietijos rinktinės krašto saugas Marko Marinas ("Caught Offside").

Moteris, kuri susižeidė gerklę pūsdama vuvuzelą, sparčiai sveiksta ("Daily Express").