Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Madrido "Real" treneris Jose Mourinho nori pasirašyti ilgalaikę sutartį su Emmanueliu Adebayoru, kuris Ispanijos klubui yra paskolintas iki sezono pabaigos iš "Man City". Visgi "Real" norėtų sumokėti tik pusę iš prašomos 26 milijonų eurų sumos. ("Daily Mirror")

Madrido "Atletico" vadovai patikino, kad "Man Utd" akiratyje esantis vartininkas Davidas De Gea gali išvykti, jei tik to nori. ("talkSPORT")

Turino "Juventus" svarsto galimybę pasiūlyti 10 milijonų eurų už "Tottenham" krašto gynėją Benoit Assou-Ekotto. ("talkSPORT")

"Man City" norėtų susigrąžinti Wayne'ą Hennessey, kuris turėtų sudaryti konkurenciją pagrindiniam vartininkui Joe Hartui. ("Daily Mirror")

"West Ham" klube neįsitvirtinęs puolėjas Benni McCarthy turėtų persikelti į Jungtines Amerikos Valstijas. ("talkSPORT")

"Newcastle" norėjo, kad parduotą Andy Carrollą pakeistų Thierry Henry, tačiau buvęs "Arsenal" puolėjas nusprendė nepalikti Niujorko "Red Bulls". ("Daily Express")

Madrido "Atletico" vasarą norėtų įsigyti "Man Utd" saugą Andersoną.

Nicolasą Anelka vilioja galimybė baigti karjerą kartu su Henry "Red Bulls" klube JAV. ("The Sun")

"Tottenham" puolėjas Peteris Crouchas svarstytų galimybę keltis žaisti į užsienį. Jis mano, kad tai padėtų jam tobulėti. ("goal.com")

"Liverpool" savininkas Johnas Henry kritikuoja "Chelsea" ekstravagantišką išlaidavimą žiemos perėjimų lango metu. ("The Guardian")

"Man Utd" treneris Seras Alexas Fergusonas neslepia nuostabos, kad Patrice'as Evra ir toliau nėra kviečiamas į Prancūzijos rinktinę, nors penkių mačų diskvalifikacija jau baigėsi. ("Daily Mirror")

Naujasis "Chelsea" puolėjas Fernando Torresas ir treneris Carlo Ancelotti neslėpė nepasitenkinimo žiniasklaida. Tik jie nežinojo, kad mikrofonai įjungti, ir žurnalistai viską girdi. ("Metro")

"Arsenal" puolėjas Nicklasas Bendtneris nustebino sporto psichologą Jacquesą Crevoisierį, surinkdamas daugiau taškų už bet kurį kitą futbolininką pasitikėjimo savimi teste. ("Daily Mirror")