Šeštadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" sutiktų parduoti Cescą Fabregasą, tačiau tik už 52 milijonų eurų. ("Goal.com")

"Juventus" ir "Genoa" tikisi prisivilioti pastaruoju metu vietą pagrindinėje "Man Utd" sudėtyje ne taip dažnai išsikovojantį Dimitarą Berbatovą. ("The Sun")

"Man City" rengiasi pasiūlyti 35 milijonus eurų už "Palermo" žvaigždę Javierą Pastore, bet Sicilijos klubas nesutiks jo parduoti, nebent pasiūlymas sieks beveik 60 milijonų eurų. ("TalkSPORT")

Amsterdamo "Ajax" patikino "Liverpool", kad neparduos 19-mečio saugo Christiano Erikseno. ("TalkSPORT")

"Charlton" turės gerokai pasistengti, jei nori išlaikyti komandoje Londono "Arsenal" dominantį paauglį Carlą Jenkinsoną. ("TalkSPORT")

"Liverpool" vasarą gali mėginti įsygit Londono "Chelsea" krašto saugą Jurijų Žirkovą. ("Caughtoffside")

"Juventus" atsisako planų įsigyti Jose Bosingwa po to, kai Londono "Chelsea" už jį pareikalavo 13 milijonų eurų. ("Daily Mail")

Buvęs "Chelsea" gynėjas Frankas LeBoeufas mano, kad treneris Carlo Ancelotti vasarą paliks klubą. ("TalkSPORT")

"Arsenal" treneris Arsene'as Wengeras tikina, kad net jei ir šis sezonas - šeštasis iš eilės - baigsis be trofėjų, jis komandos nepaliks. ("Daily Mail")

"Liverpool" pradėjo derybas dėl dviejų metų sutarties su laikinuoju treneriu Kenny Dalglishu. ("Daily Mail")

Mohammedas Bin Hammamas stoja į kovą dėl FIFA vadovo kėdės su dabartiniu prezidentu Seppu Blatteriu žadėdamas padvigubinti išmokas visoms nacionalinėms futbolo federacijoms. ("Daily Telegraph")

"Sunderland" puolėjas Asamoah Gyanas tikina, kad "Liverpool" atstovaujantis Luisas Suarezas yra "nekenčiamiausias žmogus Ganoje". Afrikos šalis dar nepamiršo, kaip Urugvajaus rinktinės futbolininkas rankomis tyčia atmušė į vartus skriejantį kamuolį ir taip padėjo savo komandai įveikti Ganą pasaulio čempionato ketvirtfinalyje. ("Daily Mirror")