T. Tuchelis: „Bayern“ DNR yra pergalės“ © IMAGO/MIS nuotr.

Thomasas Tuchelis oficialiai buvo pristatytas „Bayern“ sirgaliams.

Šeštadienį per pietūs Miunchene įvyko speciali spaudos konferencija, kurioje Oliveris Kahnas su Hasanu Salihamidžičiumi paaiškino savo sprendimą. Tuo metu T. Tuchelis atsakė į rūpimus žurnalistų klausimus.

„Viskas įvyko netikėtai. To nesitikėjau, kadangi prieš tai net nebuvo užmegztas kontaktas. Buvau tikras, kad karjerą tęsiu užsienyje. Pirmasis interviu buvo antradienio vakare. Šio iššūkio dydis buvo lemiamas faktorius, kodėl ėmiausi šito darbo“, – sakė vokietis. 

„Bayern“ DNR yra pergalės, taip pat tam tikras žaidimo stilius. Ši sudėtis yra viena talentingiausių ir geriausių Europoje. Laukiu, kada pradėsiu dirbti su šia sudėtimi. Su šia sudėtimi gali kovoti dėl kiekvieno titulo.

Su „Bayern“ esu ir anksčiau palaikęs labai artimą ryšį. Tačiau tuomet negalėjau laukti. Kažką spausti nebūtų buvę teisinga. Dabar viskas gavosi labai greitai, šis klubas yra labai geras sprendimas man.

„Neturime daug laiko. Veikiausiai, visų žaidėjų nepamatysiu iki penktadienio. Laimėti visus titulus vis dar yra įmanoma. Viskas priklausys nuo detalių. Turiu idėjų, ką daryti, ir nekantrauju pradėti. Svarbiausia yra žaisti dėl titulų“, – ambicingai kalbėjo naujas „Bayern“ treneris.

T. Tuchelis trumpai pakomentavo ir J. Nagelsmanno atleidimą: „Galiu empatizuoti Julianui Nagelsmannui, tačiau tai ne mano atsakomybė. Ar susisieksiu su juo? Šiuo metu ne. Nenoriu būti nemandagus. Bus negerai, jeigu per daug galvosiu apie jį. Kažkuriuo metu mūsų keliai susikirs ir tuomet pakalbėsime.“

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...

    Komentarų kol kas nėra...