Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" klubo vadovai ateinančią vasarą pasiūlys 17 milijonų svarų sterlingų "Aston Villa" ekipai už puolėją Gabrielį Agbonlahorą, jei žaidėjas gerai pasirodys per likusią sezono dalį ("Daily Star").

"Arsenal" treneris Arsene Wengeras taip pat gali pasirinkti 20 metų "Nice" puolėją Loicą Remy, kuris yra vertinamas 14 milijonų eurų, vietoje Agbonlahoro ("The Sun").

Nemanja Vidicius paliks "Man Utd" klubą šią vasarą bei persikels į pietų Europą. 28 metų gynėjas ir jo žmona Ana nesugebėjo prisitaikyti prie Anglijos orų, tad nusprendė persikelti į šiltesnius kraštus ("Daily Mail").

"Man City" puolėjas Robinho, kuris dėl čiurnos traumos nerungtyniavo nuo rugpjūčio, turėtų sugrįžti į komandos sudėtį savaitgalio Anglijos "Premier" lygos rungtynėse prieš "Hull" futbolininkus ("Daily Mail").

Madrido "Real" saugas Kaka prisipažino, kad šią vasarą atmetė Londono "Chelsea" ekipos pasiūlymą, mat norėjo išpildyti savo svajonę - rungtyniauti "karališkajame" klube ("Daily Mail").

Londono "Tottenham" puolėjas Jermainas Defoe atskleidė, jog avalynės pakeitimas prieš pat rungtynes jam padėjo pelnyti 5 įvarčius per savaitgalio mačą su "Wigan" vienuolike ("Daily Mirror").

"Man Utd" gynėjas Gary Neville'as pritarė stratego Sero Alexo Fergusono nuomonei, kad futbolininkai neturėtų būti priklausomi nuo savo agentų: "Žaidėjui nereikėtų mokėti nuo 5 iki 15 procentų savo atlyginimo kažkokiam žmogeliui, kuris atidaro sąskaitą banke ar nuperka naują šaldytuvą" (Įvairūs).