Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Londono "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras pripažino, jog jo vadovaujamas klubas vis dar domisi Turino "Juventus" ir Brazilijos nacionalinės rinktinės atraminiu saugu Filipe'u Melo ("The Guardian").

Puolėjas Fernando Torresas atskleidė, jog verčiau persikeltų į "Barcelona", nei į kitą Anglijos "Premier" lygos komandą, jei jam tektų atsisveikinti su "Liverpool" stovykla. "Raudonieji" gali būti priversti parduoti ispaną dėl klubą slegiančių skolų ("IMScouting").

Liverpulio "Everton" klubas pirmauja lenktynėse dėl teisės įsigyti 22 metų "West Bromwich" saugą Grahamą Dorransą ("The Sun").

Pasak Kolo Toure, jo komandos draugas "Man City" ekipoje Wayne'as Bridge'as vieną dieną vėl atstovaus Anglijos nacionalinei rinktinei ("The Telegraph").

Londono "Tottenham" saugas Tomas Huddlestone'as dėl pažeistų čiurnos raiščių per savaitgalio rungtynes prieš "Everton" klubą ilgam iškrito iš komandos rikiuotės ("The Daily Mail").

Anglijos nacionalinės rinktinės kapitonas Stevenas Gerrardas teigia, kad jo žmona atvyks į Pasaulio futbolo čempionatą Pietų Afrikoje tik tuo atveju, jei "Liverpool" saugo vedama komanda pasieks pusfinalį (Įvairūs).