Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Milano "Inter" strategas Jose Mourinho yra užtikrintas, kad "Liverpool" kapitonas Stevenas Gerrardas ateinančią vasarą persikels į jo treniruojamą Italijos ekipą ("Daily Mail").

Pasak Amsterdamo "Ajax" klubo dešiniojo krašto gynėjo Gregory van der Wielo agento, jo klientu domisi Londono "Arsenal" ir "Man City" komandos ("Goal.com").

Londono "Chelsea" ir "Milan" ekipos varžosi dėl "Wolfsburg" puolėjo Edino Džeko įsigijimo, tačiau Vokietijos klubas už 24 metų futbolininką norėtų gauti 40 milijonų svarų sterlingų ("Bild").

"Man Utd" klubo savininkai gali pateikti sensacingą 14 milijonų svarų sterlingų pasiūlymą "Man City" ekipai už saugą Stepheną Irelandą ("Caught Offside").

"Liverpool" krašto gynėją Fabio Aurelio, kurio kontraktas su "raudonaisiais" pasibaigia šio sezono pabaigoje, savo komandos gretose norėtų matyti Graikijos "Olympiakos" klubo savininkai ("Daily Mail").

"Liverpool" treneris Rafaelis Benitezas per artimiausias 10 dienų turės apsispręsti, ar nori perimti Turino "Juventus" komandos vairą ("The Sun").

Londono "Arsenal" strategas Arsene Wengeras teigia, jog puolėjas Robinas van Persie šį sezoną būtų susilaukęs tokių pačių spaudos liaupsių, kaip ir Lionelis Messi, Cristiano Ronaldo ar Wayne'as Rooney, jei tik nebūtų gavęs traumos ("Daily Mail").