Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Milan" klubas ruošiasi pasiūlyti 20 milijonų svarų sterlingų "Man Utd" ekipai už Bulgarijos nacionalinės rinktinės puolėją Dimitarą Berbatovą ("The Sun").

"Man City" ekipos vadovų taikinyje atsidūrė "Aston Villa" komandos krašto saugas Ashley Youngas. Taip pat skelbiama, kad arabų valdomą klubą šią vasarą paliks Craigas Bellamy, Martinas Petrovas bei Shaunas Wrightas-Phillipsas ("Daily Mirror").

Puolėjas Eiduras Gudjohnsenas, kuris pagal nuomos sutartį iš "Monaco" persikėlė į "Tottenham", ir kitą sezoną norėtų likti Londono miesto komandoje ("The Sun").

Liverpulio "Everton" ekipa artimiausiu metu turėtų susitarti su Liežo "Standard" klubu dėl 24 metų puolėjo Dieumerci Mbokani įsigijimo ("Footy Latest").

"Liverpool" klubo vadovai į savo komandos gretas yra pasiryžę prisivilioti "Everton" krašto saugą Steveną Pienaarą ("Daily Mail").

"Liverpool" puolėjas Fernando Torresas mano, jog Anglijos rinktinės startinė vienuolikė yra antra pagal gerumą Pasaulyje, todėl nenustebtų, jei Fabio Capello auklėtiniai triumfuotų Pietų Afrikoje ("Press Association").

Anglijos treneris Fabio Capello svarsto galimybę į rinktinės sudėtį įtraukti Londono "Tottenham" gynėją Michaelą Dawsoną, kuris pastaruoju metu demonstruoja fantastišką sportinę formą ("Daily Mail").

Glazgo "Celtic" puolėją Robbie Keane'ą klubo sirgaliai išrinko metų žaidėju, nors airis į komandą atvyko tik vasarį. Futbolininkas per 15 rungtynių pasižymėjo 13 kartų ("Daily Mail").