Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
Ispanijos rinktinės puolėjas Fernando Torresas "Liverpool" klubo vadovams pranešė, kad dėl savo ateities apsispręs po atostogų, kurios seks po planetos pirmenybių Pietų Afrikoje pabaigos ("The Sun").

Tuo tarpu naujasis "raudonųjų" strategas Roy'us Hodgsonas už 13 milijonų svarų sterlingų norėtų nusipirkti "Twente" krašto saugą Bryaną Ruizą ("Daily Mirror").

"Man City" ekipą valdantys arabų šeichai yra pasiruošę pasiūlyti 16,5 milijono svarų sterlingų už "Koln" ir Vokietijos rinktinės puolėją Lukasą Podolskį ("Daily Mail").

"Man Utd" komandos savininkai vis dar domisi galimybe įsigyti Madrido "Real" puolėją Karimą Benzemą, kurio žaidimą seka dar nuo "Lyon" laikų ("Daily Mirror").

Londono "Arsenal" klubas yra pasiryžęs suploti 20 milijonų svarų sterlingų už "Werder" saugą Mesutą Ozilą, kurio sutartis su Brėmeno miesto komanda baigia galioti kitų metų birželio 30 dieną ("Daily Star").

"Man Utd" treneris Seras Alexas Fergusonas teigia, kad Urugvajaus rinktinės žvaigždė Diego Forlanas, kuris "Old Trafford" stadiono komandą paliko 2004 metais, galėjo tapti "raudonųjų velnių" herojumi ir klubas jį pardavė per pigiai ("Daily Mirror")

Jungtinių Amerikos Valstijų Nacionalinė aeronautikos ir kosmoso administracija (NASA) taip pat sukritikavo pasaulio čempionato kamuolį. Aerodinamikos ekspertai pareiškė, kad Jabulani yra per lengvas ir tampa neprognozuojamas, kuomet skrenda didesniu nei 70 kilometrų per valandą greičiu ("Daily Mirror").