Trečiadienio Anglijos spaudos apžvalga © Eurofootball.lt
"Man Utd" ekipos vadovai ruošia pasiūlymą "Lyon" klubui dėl kairiojo gynėjo ir saugo pozicijose galinčio rungtyniauti Michelio Bastoso įsigijimo ("Caught Offside").

"Liverpool" įsitraukė į lenktynes su Londono "Arsenal" klubu dėl teisės nusipirkti 10 milijonų svarų sterlingų vertinamą jaunąjį "Southampton" saugą Alexą Oxlade'ą-Chamberlainą ("Daily Mirrror").

Londono "Chelsea" atnaujino susidomėjimą "Lyon" saugu Miralemu Pjaničiumi, kurį mato kaip ilgalaikę pamainą Frankui Lampardui ("Caught Offside").

Birmingamo "Aston Villa" taikinyje atsidūrė Londono "Tottenham" puolėjas Romanas Pavlyuchenko, tačiau rusas jau artimiausiu metu turėtų pasirašyti naują sutartį su "White Hart Lane" stadiono komanda ("Daily Mail").

"Pentinai" jau sutarė su Liverpulio "Everton" klubu dėl saugo Steveno Pienaaro įsigijimo. Pietų Afrikos Respublikos nacionalinės rinktinės narį savo gretose taip pat norėjo matyti Milano "Inter" ir Madrido "Atletico" ekipos ("The Guardian").

Po Achilo sausgyslės traumos niekaip neatsigaunančiam gynėjui Thomasui Vermaelenui "Arsenal" strategas Arsene'as Wengeras jau šią žiemą yra pasiryžęs rasti tinkamą pakaitalą. Pagrindiniais pretendentais papildyti sostinės komandą yra laikomi Gary Cahillas iš "Bolton", Peras Mertesackeris iš Brėmeno "Werder" ir Emiras Spahičius iš "Montpellier" ("Metro").

"Chelsea" kapitonas Johnas Terry mano, jog pastarieji komandos pasirodymai buvo "nepatenkinami" bei ragina komandos draugus galvoti apie pergales ateinančiose rungtynėse, o ne trofėjų laimėjimą ("Daily Star").